Nya tider i Swedisol

Conny Pettersson

Efter fem år kommer jag nu att lämna Swedisol och avslutar därmed också min yrkesverksamma karriär.
Tiden i Swedisol har inneburit en möjlighet att påverka hur våra medlemsföretags produkter och kunskap kan medverka till ett hållbart byggande. Det gäller naturligtvis för produkten men även för byggnaden och där våra lösningar är en viktig pusselbit för att till slut uppnå ett hållbart samhällsbyggande.
Men jag menar att det inte bara är en möjlighet utan också en skyldighet. En skyldighet för företag och organisationer att aktivt ta del av och utveckla den marknad där man är verksam.
Och här är samhällsbyggnadssektorn verkligen aktiv och medverkar i de frågeställningar som finns.
Detta är ett engagemang som hjälper våra politiker och myndigheter i sitt viktiga arbete med att forma framtidens byggande och boende.

Jag kommer nu att följa den fortsatta utvecklingen lite vid sidan av planen men naturligtvis vara en mycket intresserad och engagerad åskådare.
Och i den här matchen så spelar alla mot ett och samma mål - ett hållbart samhällsbyggande.

Det är ett mycket intressant uppdrag som jag lämnar men jag går också till ett delvis nytt och annat liv och ser fram emot nya typer av möjligheter och utmaningar.

Och det känns bra att jag nu den 1 april kommer att efterträdas av Mats Björs som har en mycket stor erfarenhet från byggbranschen och jag önskar Mats lycka till i sin nya roll som VD hos Swedisol.

Jag vill även tacka alla andra kollegor och vänner som jag under åren i Swedisol lärt känna för ett gott samarbete och också önska er all lycka framöver.

Conny Pettersson